Martin Johansson efter en fin säsong

- Inga kommentarer

Med en skidsäsong kommande alldeles runt hörnet och med all grundträning avklarad känns det kul att gå in i en ny skidsäsong med nya möjligheter.

martin_johansson

Med en fin triathlonsäsong i ryggen som innehöll både USM-guld, EM-deltagande och nya upplevelser så som olympisk distans känner jag mig redo för en spännande skidsäsong och efter det såklart också mitt första år som junior i triathlonvärlden!

Triathlonsäsongen 2015 blev en säsong jag sent kommer glömma, roliga minnen från både tävlingar och träningsläger, som sagt, USM-guld
har ett värde i sig, men jag tar framför allt med mig allt det roliga jag har haft när jag har varit ute och tävlat denna säsongen.

Toppen var nog trots allt UEM i Banyoles, Spanien, en sprint stafett med 300m simning, 6 km cykel, och 1,6 km löpning. En tävling där jag var med om en crash ut på cykeln, men är ändå väldigt nöjd med tävlingen och resan, då jag skaffade mig nya vänner och nya upplevelser.

Startar nu en ny skidsäsong med nya mål och nya möjligheter, och med mina grymma sponsorer så är allt möjligt!

Tack Till alla sponsorer som hjälper och stöttar mig, det är ni som gör det möjligt för mig att fortsätta satsa, tack!

Martin Johansson