Vårt team  /  Vi är med och utvecklar Mighty Sport

Sportdryck, kosttillskott och livsmedel för bättre prestation, uthållighet och hälsa.

Clas Björling

Triathlon, Personlig Coach.

Clas är 37 år och har varit elitaktiv i triathlon i 10 år, med meriter som junior-VM guld på IRONMAN Hawaii, svensk rekordhållare på Ironmandistans 2005 till 2012 och svensk mästare på Ironmandistans. Idag ägnar sig Clas mest åt att hjälpa andra idrottare mot sina mål och drömmar genom att coacha och föreläsa, men Clas tränar fortfarande mycket och 2015 blev det trots allt en 6:e plats på medeldistans SM i triathlon och även ett SM tecken i Multisport i lag team Thule.

Sofia Paldanius

Elitkanotist, mamma till Alfons.

Elitkanotist. 42 individuella SM-guld, varav 10 raka på K1 500 m. Segrare av den totala världscupen 2 gånger. 10 internationella mästerskapsmedaljer. På OS 2012 blev det en fjärdeplats. Sofia har siktet inställt på OS i Rio 2016. Läs mer om Sofia på hennes blogg


Ellen Olsson

Elitsimmare

Blott 21 år 2016 men redan aktuell för OS i Rio i Öppet vatten simning. Vinnare damklassen i Vansbrosimningen 2014 och 2015. Nordens bästa simmare på både 5 och 10 kilometer. Tränar sedan 2014 stora delen av året i Tyskland. Träningsdosen ligger å smått otroliga 30 timmar i veckan och c:a 12 mil i veckan, alltså ungefär lika långt som en del elitlöpare springer per vecka J

Viktor Thorn

Elitåkare skidor.

Har ni inte stött på namnet förut så lägg namnet på minnet. Viktor Thorn är en väldigt ödmjuk kille, bara junior än så länge, men i skidspåret är han en ”beast”. Eller vad sägs om fullständig jackpot, 3st! SM-tecken av 3 möjliga, säsongen 2013/2014 då Viktor var äldst i den yngre juniorklassen. Nu  säsongen 2015/2016 är Viktor återigen äldst i klassen, denna gången den äldre juniorklassen och givetvis håller vi tummarna för att supertalangen Viktor fortsätter att utvecklas på samma fina sätt. Viktor har ju något som norrmännen INTE har, han har tillgång av bästa energi och näringstillskott J

Varvstafetten, Annelie Johansson, IK Ymer, växling

Annelie Johansson

Elitlöpare

Landslagstjejen som slog igenom med dunder och brak 2014 under sitt första år som sponsrad av Mighty Sport. Annelie utvecklas i rask takt och har i princip slagit nytt personligt rekord varje gång hon ställt upp på marathondistans. Inte så illa med tanke på att Annelie springer tre till fyra marathonlopp per år. 2014 Var Annelie snabbaste svenska i EM i Zurich på marathon och 2015 var hon snabbast av svenskorna i VM i Peking. Säsongen 2015 avslutades sedan med seger i Lidingöloppets 30km och sedan ett praktfull personligt rekord på marathondistansen i Valencia marathon på tiden 2:38:56. Blir spännande att följa Annelies säsong 2016.


Foto: DECA text & bild

Patrik Andersson

Elitlöpare

Elitlöpare från Göteborg med personliga rekorden 30:30s på 10 000m och finfina 8:18 på 3000m samt 1:05:48 på halvmarathondistansen. Patrik är redo att kliva upp på marathondistansen och målsättingen är att göra under 2:20:00 i debuten.

Louise Nilsson

Elitlöpare

Elitlöpare från Malmö som satsar både på banlöpning (10 000m) och halvmarathon. Har en bakgrund som simare och triathlet men har sedan 2014 slagit sig in i den svenska löpareliten med ett flertal SM-medaljer på bana, i terräng och på landsväg. Än så länge har Louise hållit sig ifrån de allra längsta distanserna.

Oskar Djärv

Triathlon, kortdistans

Oskar är uppväxt i Avesta, har studerat till civilingenjör i Uppsala, men bor nu i Falun och satsar helhjärtat på triathlon. En sport han testade första gången 2007, och fem år senare kom första pallplaceringen i Svenska Cupen. Sedan dess har han varit helt såld på sporten och radat upp många fina resultat, främst ett ett efterlängtat SM-guld i sprint 2016, efter att ha tagit silver 2016 och brons 2015. Han knep även med sig ett SM-brons från ett gästspel på medeldistans under 2016, och vann hela Svenska Cupen 2015. Han är landslagsaktiv med siktet inställt på att representera Sverige på de riktigt stora mästerskapen, och är på god väg med fina lopp i bagaget från Europacupen.


Gabriel Sandör

Triathlon

Sveriges bästa herrtriathlet på olympisk distans och sprintdistans. Gabriel har ”sopat rent” vad gäller SM-tecken på dessa båda distanser sedan 2014 och detta trots att Gabriel säsongen 2014 endast var 19 år. Gabriel har också visat att han håller fint även i internationella sammanhang då han placerat sig först på 17:e år 2014 och sedan 10:e plats år 2015.

bianca_s

Foto: Deca Text & Bild

Bianca Salming

Mångkamp, friidrott

Bianca, född 1998, studerar och tränar hårt för att bli så bra som möjligt i friidrott. Fokus ligger på mångkamp + andra grenar som 400 m, 400 m häck, 60 meter med flera. Bianca har hunnit med sex SM-guld samt guld i Nordiska ungdomsmästerskapen i sjukamp, komma 7:a i ungdoms-VM, och siktar nu mot Nordiska mästerskapen, Finnkampen och JVM. Bianca är ett av Sveriges största friidrottshopp, och har en enkel men tydlig målsättning: att bli bäst!

Foto: Deca Text & Bild

Jonatan Bejmar

Triathlon, kortdistans

Jonatan Bejmar, ursprungligen från Blekinge med tidigare karriär som ishockeyspelare och med kval till Allsvenskan som högsta merit. Numera bosatt i Falun sedan 3 år tillbaka. Precis tagit en kandidatexamen som idrottstränare med inriktning prestation via Högskolan Dalarna. Ingår i träningsgruppen Dala Sport Academy och elitsatsar på triathlon på kortdistans (Sprint/Olympiskdistans). Bästa placering är en 6:e plats på Olympiska SM (2017) men siktet är inställt högre placeringar och att framöver tävla på Europacupnivå.

 


Mighty Sport – Utveckling och produktion

Sportdryck, kosttillskott och livsmedel för bättre prestation, uthållighet och hälsa.

MightySport_RobertWestman

Robert Westman

Produktchef, uthållighetsidrottare. Mighty Sports egen produktchef är en dedikerad uthållighetsidrottare som tränar 15 timmar i veckan och som bl a genomfört IRONMAN på 9h 33 min, åkt vasaloppet på 4h 58min och sprungit Marathon på 2h 37min.

MightySport_PeterWilhelmsson

 Peter Wilhelmsson

Produktutveckling, supermotionär + 60 år. Peter är näringsmedicinaren och författaren som ägnat de senaste 40 åren av sitt liv till kost, näring, hälsa, motion och träning. Tusentals näringsmedicinska undersökningar och tester, 13 maratonlopp, otaliga 12-kilometersrundor runt Vikasjön i Dalarna och en Svensk Klassiker har gett lite av den erfarenhet som ligger bakom innehållet i våra Mighty Sport-produkter.