Peter Wilhelmsson om Mighty Sport

Jag har tränat uthållighet i hela mitt liv och njuter verkligen av att ha en bra grundkondition, styrka och att hålla mig frisk. Jag är övertygad att optimal träning med optimal näring ger bättre hälsa och bättre prestation. Som näringsexpert och specialist inom Sport Nutrition håller jag mig uppdaterad när det gäller de senaste rönen inom näring och träning.

Min målsättning med en serie av sportnäringsprodukter är att erbjuda marknaden premiumprodukter för dig som vill ha bättre hälsa och prestation utöver det vanliga. Serien är för dig som vill använda naturligare och mer kraftfulla produkter – när du vill inte bara vill orka mera, utan även vill ha bättre hälsa.

Mighty Sport är en innovativ serie som huvudsakligen består av växtbaserade produkter. Serien, med sportdrycken Nitro Ndure som basprodukt, innehåller produkter med innovativa och kraftfulla ingredienser som till exempel rödbetspulver, spenatpulver, ribos, astaxatin, ginseng, rosenrot, viktiga vitaminer, mineral och aminosyror.

Serien är utvecklad för att ge dig bättre effekt under dina träningspass och en bättre långsiktig hälsa på köpet – varje produkt i Mighty Sport-serien är framtagen för att fylla viktiga behov samt ge bättre hälsa som mervärde. Min målsättning är att du som använder våra produkter ska hålla dig frisk, i god form och prestera bättre, med färre och kortare avbrott för förkylningar och skador.

Produkterna kan användas allt från gympass till långdistanstävlingar som Vasaloppet och Lidingöloppet. Mighty Sport-serien är testad och testas på elitidrottare.

signatur_pow