Integrativ idrottsnutrition innebär att maximera prestation, uthållighet och funktionell hälsa i samband med idrottsutövande.
Kost och näring spelar en viktig roll för atletens hälsa och förmåga att utnyttja sina fysiska resurser under träning och tävling.
Integrativ sportnutrition uppmärksammar dina genetiska och biokemiska behov, förebygger och underhåller din hälsa samt kopplar samman och ger näring till alla kroppssystem för att du ska kunna nå din maximala hälsa och fysiska potential.

Snabbare Starkare Friskare

I boken Snabbare Starkare Friskare ger naturläkaren Peter Wilhelmsson dig ett uppslagsverk för hur du väljer en kraftfull hälsosam kost och effektiv och säker användning av kosttillskott.

Boken ger dig en vägledning angående vad du ska tänka på när du tränar, oavsett om du tränar som glad motionär för att springa tjejmilen, inför ditt första Vasalopp, en Klassiker eller tillhör eliten.

Du får omfattande information om hur du kan kombinera näring och träning för bättre prestation och hälsa, och hundratals praktiska tips för dig som tränar uthållighet för att hålla dig frisk och skadefri.

Över 600 sidor laddade med tips för dig som vill bli snabbare, starkare och friskare!

Läs mer om integrativ idrottsnutrition i boken Snabbare Starkare Friskare »