En väl fungerande blodbildning, syretransport och energiomsättning är nödvändig för att du ska kunna orka prestera under träning och tävling.
Du behöver näringsämnen, syre och energi i celler, muskler och hjärna för att dels fungera fysiskt och psykiskt, dels för att kunna prestera på topp när det gäller.
Adaptogener ökar kroppens motståndskraft mot stress och sjukdomar och har en normaliserande inverkan på kroppens funktioner.

Produkter för syretransport och långsiktig energi

Järn

För blodbildning, syretransport och energiomsättning

Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, till normal syretransport i kroppen samt till normal energiomsättning

Folat bidrar till normal blodbildning.

Vitamin B12, folat, vitamin C och järn bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C ökar järnupptaget.

Klorofyll är i sin kemiska struktur lik människans hemoglobin. Medan hemoglobinets centrala position fylls av järn fylls klorofyllets centrum av magnesium.

Spenatpulver är naturligt rikt på klorofyll och innehåller 4 viktprocent magnesium.

Rekommendation: 1 kapsel, en till två gånger dagligen med måltid.

Läs mer om produkten Järn »


Adreno Plus

För kroppens balans och motståndskraft

Adreno Plus är ett adaptogenkomplex innehållande ashwagandarot-extrakt, cordyceps-extrakt, schisandrabär-extrakt, rysk rot-extrakt och lakritsrot-extrakt.

En adaptogen stödjer eller ökar kroppens organismens kapacitet att nå “homeostas” (jämvikt, balans) när organismen utsätts för stress.

Adaptogener ökar kroppens motståndskraft och har en normaliserande inverkan på kroppens funktioner.

Dessutom har vi tillsatt pantotensyra som bidrar till normal energiomsättning, till att minska trötthet och utmattning samt till normal mental prestationsförmåga.

Samt magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal muskelfunktion.

Rekommendation: 1 kapsel, en till tre gånger dagligen.

Läs mer om produkten Adreno Plus »